How would like to contact us?
De ce aveti nevoie de servicii SEO pentru a va creste afacerea?

Aveti un website dar nu vă ajută la creșterea afacerii? În acest moment, s-ar putea să fiți sceptici cu privire la prezența afacereii dvs. în mediul online. Sau poate chiar simți că ați fost înșelați de cei care v-au promis ca daca veți realiza un site web veți atrage mai mulți clienți. Nu v-ați îndeplinit obiectivul de vânzări și, probabil, sunteți frustrați de rezultatele slabe ale online marketingului.

Dacă site-ul dvs. nu reușește să furnizeze rezultatele dorite pentru afacerea dvs., atunci iată șansa dvs. de a face un lucru simplu care vă poate transforma afacerea, chiar acum!

Cum vă ajută serviciile SEO în creșterea afacereilor în mediul online?

Clasarea în topul motoarelor de căutare este un punct important indifferent că discutăm despre firme mici, companii sau corporații – toate încearcă să-și câștige locul în topul căutărilor organice. Pentru a facilita o pozitionare cât mai bună în clasamentul motoarelor de căutare, este nevoie de analiză și cunoștințe de optimizare SEO. Dar înainte de a discuta despre servicii SEO profesionale și rolurile unei companii SEO, să încercăm să definim ce înseamnă defapt acestea.

OPTIMIZARE SEO – ce este și cu ce ne ajută?

SEO sau Search Engine Optmization (optimizarea pentru motoarele de căutare) este partea tehnică a marketingului online, care include diferite procese de optimizare on-Page și Off Page. Acestea ajută la îmbunătățirea vizibilității unei anumite pagini web și o plasează mai sus în clasamentul motorului de căutare. Experții din acest domeniu care încearcă să optimizeze site-urile web se numesc specialiști SEO. Aceștia utilizează instrumente special cum ar fi:

Instrumente SEO

Ce include o campanie de optimizare SEO?

Auditul SEO este punctul de plecare pentru campania SEO a oricarui site web . Analiza site-ului vă va ajuta să înțelegeți unde sunteți acum, înainte de a începe să planificați unde doriți să fiți și cum să vă îndepliniți obiectivele. Acesta afișează performanțele curente ale site-ului dvs. pe baza unor serii de criterii de optimizare a motorului de căutare.

Keyword Research se referă la găsirea expresiilor cheie potrivite pentru site-ul dumneavoastra.
Cuvintele cheie și interogările de căutare sunt coloana vertebrală a oricărei afaceri sau site-uri online. Acestea sunt baza în jurul căreia conținutul site-ului dvs. prinde înțeles și valoare. Cuvintele cheie eficiente duc la conținut eficient și interesant legat de publicul țintă.
Pașii în realizarea cercetării cuvintelor cheie – există patru pași în efectuarea cercetării în cuvinte cheie.
1. Efectuarea cercetărilor cu instrumente plătite și gratuite
2. Cercetarea cuvintelor cheie ale concurentului
3. Deciderea cuvintelor cheie de bază pentru afacerea dvs.
4. Lista scurtă a cuvintelor cheie din cercetare

Tehnic, linkurile interne sunt hyperlinkuri care sunt un element de referință sau de navigare într-o pagină a site-ului / domeniului dvs. care indică același site / domeniu ca site-ul / domeniul pe care există linkul (sursă). Mai simplu spus, sunt linkuri din cadrul site-ului care direcționează vizitatorii site-ului către o altă pagină a aceluiași site.
Un alt aspect foarte important este ca legăturile interne sa nu fie blocate de fișierul Robots.txt.

Crearea eficientă de conținut SEO poate face indexarea paginii tale web mai rapidă. Chiar dacă site-ul este deja listat, crearea de conținut de calitate ajută la ocuparea unei poziționări și mai bune în cadrul SERP (Search Engine Results Page) al Google.

features

Ecommerce SEO

For businesses which sell products online and and improve their product listings in the search results.
seo

Penalty Recovery

Our team of SEO consultants have plenty of experience in link audits & reviewing backlink profiles.
ppc

Technical SEO Audit

We are well known within the industry for our technical capabilities due to our industry leading software.
smm

Infographics Content

Our team of creatives, designers & developers work alongside our SEO & content teams to ideate.
media

Media Promotion

While the search engines are still in their infancy in understanding & using social signals algorithmically.
seo

Onsite SEO

We analyse your website’s structure, internal architecture & other key elements that are weighted.
Raport audit SEO – De ce este important?

Auditul SEO este punctul de plecare pentru campania SEO a oricarui site web . Analiza site-ului vă va ajuta să înțelegeți unde sunteți acum, înainte de a începe să planificați unde doriți să fiți și cum să vă îndepliniți obiectivele. Acesta afișează performanțele curente ale site-ului dvs. pe baza unor serii de criterii de optimizare a motorului de căutare.

Cereți un audit gratuit pentru site-ul dumneavoastra
Pret optimizare SEO

Pachetele si prețurile pentru serviciile de optimizare SEO sunt orientative. Având în vedere că fiecare este unic în felul său, procesul de optimizare SEO diferă de la proiect la proiect. Cu toate acestea, am încercat să vă oferim un punct de plecare.

Basic

14999
pe luna
 • 25 Analytics Campaign
 • 1,300Change Keywords
 • 25 Social Media Reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 Support

Ultra

24999
pe luna
 • 25 Analytics Campaign
 • 1,300Change Keywords
 • 25 Social Media Reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 Support

PRO

44999
pe luna
 • 25 Analytics Campaign
 • 1,300Change Keywords
 • 25 Social Media Reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 Support
Nu stiti ce plan SEO vi se potriveste?

Vă stăm oricând la dispoziție pentru o discuție preliminară și stabilirea obiectivelor dumneavoastră. Ne puteți contacta telefonic, sau ne puteți trimite un simplu mesaj.

Best PPC Agency in
Europe: Winner

Paid search marketing is the quickest and most controllable way to get your business in front of people who are looking for your products. You pay only for qualified traffic, thus it’s easy to control the budget.

Play Now

 • Optimization
 • PPC Analysis
 • Advertising
 • PPC Audit
 • Remarketing