How would like to contact us?

In primul rand, sti cu ce se ocupa o agentie SEO?

Cand incercati sa gasiti o agentie SEO, poate fi foarte dificil sa stabiliti o lista de criterii, mai ales atunci cand nu intelegeti procesul de optimizare SEO. Cei mai multi clienti care doresc promovare SEO se asteapta ca o agentie SEO performanta sa apara in primele rezultate ale principalelor motoarelor de cautare pentru toate frazele cheie relevante. Exista literalmente zeci de agentii SEO in Bucuresti. Cu un numar relativ mic de pozitii pe prima pagina, pozitionarea acestora in topul cautarilor este un prim test prin care sa dovedeasca valoarea.

De ce ar trebui totusi sa colaborezi cu o agentie SEO?

Zilele în care puteati găsi scurtaturi pentru a vă pozitiona site-ul in top au devenit istorie. Astăzi, lucrurile s-au schimbat mult, totul datorita noilor actualizări algoritmice Google. Nu mai este posibil să creați conținut bogat în cuvinte cheie și să va pozitionati bine rezultatele motoarelor de căutare. Este foarte important sa aveti o strategie foarte bine pusa la punct si de aceea este foarte util să lucrați cu o agenție SEO din Bucuresti sau Romania.

Amintiți-vă, nu ați fi angajarea unei agenții de SEO dacă știți totul despre SEO. Dați companiei dvs. SEO ceva spațiu și permiteți-i să facă treaba pe care ați angajat-o să o facă. Atâta timp cât vă vedeți rezultatele pe care le doriți și tot ceea ce vi sa promis este trăit până la, atunci puteți beneficia extraordinar de această relație. Dacă obiectivul dvs. este de a învăța SEO, atunci luați elementele de bază de la expertul SEO și învățați restul pe cont propriu. Vreți să se concentreze pe site-ul dvs., nu pe răspunsul la întrebările dvs.

Cum alegi o agentie SEO in Bucuresti

Esti pe punctul de a contracta o agentie SEO in Bucuresti? Sti de ce trebuie sa angajezi o agentie SEO? Daca nu, exista sase aspecte pe care trebuie sa le cunosti pentru a te asigura ca lucrezi eficient cu agentia SEO aleasa.

Cauta informatii despre agentia SEO

Faceți-vă cercetarea înainte de a angaja o agenție de SEO. Dacă se dovedește că nu au abilitățile sau cunoștințele anunțate, aveți o plângere validă împotriva lor. Dacă acestea se dovedesc a fi nu mai bune decât cele anunțate și nu ați făcut cercetarea, nu aveți dreptul să vă plângeți sau să cereți banii înapoi. Faceți cercetarea și veți găsi o companie de SEO care îndeplinește toate așteptările dvs.

Dati-i timp agentiei sa implementeze strategia de optimizare

Dați-i puțin timp să înceapă să lucreze. Unii oameni sunt frustrați deoarece trece o săptămână sau chiar o lună și nu văd sari substanțiale în traficul lor. Trebuie să oferiți profesionistului dvs. SEO șansa de a-și face treaba. Cele mai bune strategii de optimizare a motoarelor de căutare necesită un pic de timp pentru a lucra. Acesta este motivul pentru care SEO este considerată o strategie pe termen lung pentru expunerea și traficul pe site.

Lucrati intr-un mod proactiv

Lucrați cu profesionistul dvs., mai degrabă decât împotriva acestuia. Dacă aveți de gând să lucrați cu o agenție de SEO pe termen lung, asigurați-vă că să le întrebați despre lucrurile pe care doriți să le faceți pentru site-ul dvs. în mod independent. Ele vă pot ajuta să adăugați pe site-ul dvs. și să implementați noi tehnici într-o manieră care vă aduce beneficii site-ului. Gândește-te la tine ca la o echipă cu compania ta de SEO, deci lucrezi cu ei.

Implicati-va in invatarea termenilor de baza

Faceți unele cercetări și educați-vă dacă aveți multe întrebări cu privire la tehnică și strategie. Este dificil pentru o agenție de SEO să răspundă în mod constant la întrebările tehnice de la clienții care doresc să știe ce se întâmplă cu site-ul lor. Dacă învățați elementele de bază de la expertul dvs. SEO și apoi faceți unele cercetări pentru a afla detaliile, puteți să eliminați o mulțime de conversații care distrage atenția și să le permiteți să-și facă treaba.

Intrebati specialistii SEO

Nu ezitați să puneți întrebări atunci când aveți nevoie cu adevărat de un răspuns. O agenție SEO bun ar trebui să fie dispuși să răspundă la întrebări în timp util, atunci când vin. Dacă nu este ceva ce puteți cerceta sau realiza singur, sau dacă implică direct tehnicile utilizate pe site-ul dvs., ar trebui să puteți pune întrebări și să primiți răspunsuri.

Tratati colaboratorii cu respect

Tratati-i pe ceilalti cu respectul pe care il vreti la schimb. Este o regula de aur veche, dar se aplica si industriei SEO. Dacă sunteți lipsit de respect și nepoliticosi față de specialistii SEO alesi de dumneavoastra ca parteneri in acest proces de optimizare SEO, s-ar putea sa se dovedeasca o colaborare nu tocmai reusita.

Cum pot face diferenta intre diferite agentii SEO?

Uneori, agențiile de SEO (sau cel puțin persoanele care pretind ca ofera servicii optimizare SEO) încearcă să se promoveze prin trimiterea acestora e-mailuri cu diverse oferte. Cu toate ca acest tip de promvare nu este neaparat gresit, atat timp cat sunt urmati anumiti pasi importanti, dacă vedeți astfel de practici, noi va sugeram să ignorați astfel de propuneri. Dacă o agentie SEO care se presupune că este specializată în optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare se reduce la mesaje de tip spam pentru a obține noi contracte, in loc sa-si optimizeze SEO mai bine site-ul propriu, pentru a creste mai degrabă rankingul acestuia, sunt șanse ca acestia sa nu fie cu adevarat profesionisti in domeniul de optimizare SEO in Bucuresti sau Romania.

Cum ar trebui sa verifici o agentie SEO?

Există nenumarate modalitati prin care poti verifica o agentie SEO, dar va sugerez sa nu sariti peste urmatoarele intrebari, pe care noi ne consideram esentiale. Bine-nteles, puteti continua cu orice alte verificări pe care le considerați potrivite.

Căutarea numelui companiei va aduce în mod inevitabil listele de director, inscrieri de articole și paginile de rețele sociale, dar dacă compania este relativ mare, va exista un feedback undeva. Este foarte probabil ca daca cineva a avut o experienta buna sau proasta cu o agentie SEO in Bucuresti sau Romania, in functie de nisa pe care compania a ales-o, ar fi mentionat-o pe un forum sau pe un blog. Este foarte important să nu luați aceste recenzii la valoarea nominală, deoarece unele agenții de SEO neetice își promovează serviciile în acest fel, dacă este vorba de un forum în ceea ce privește numărul lor de posturi, se alătură datelor și răspunsurile altor utilizatori de forumuri.

Dacă o agenție SEO este bună la ceea ce face, va oferi nenumarate testimoniale si proiecte finalizate. Nu va jenati sa cereti exemple de proiecte anterioare pe care agentia le-a desfasurat. Dacă o companie SEO promovează un numar mare de clienți, dar afișează doar câteva recenzii, întrebați-i de ce sau chiar mai bine întrebați proprietarii acestor site-uri web despre experienta avuta cu respectiva companie SEO.

O mare parte din online marketing este reprezentat de backlinking. Există numeroase instrumente gratuite pentru a verifica backlink-urile unui anumit site web. Calitatea site-urilor web care fac legătura cu această agentie SEO reflecta asupra standardului etic al activității acesteia. Dacă găsiți o agenție care să aibă o cantitate mare de backlink-uri dinspre siteurile pe care le-ați considera spam-uri, este foarte probabil că aceasta este abordarea pe care o vor lua pentru a comercializa site-ul dvs., care este împotriva tuturor ghidurilor puse la dispozitie de majoritatea motoarelor de căutare.

Lucruri pe care o agenție de SEO de încredere le poate face pentru clienții sai

Fiecare nou proiect al unei agentii SEO incepe printr-o analiză SEO completa. Astfel cu o analiza SEO detaliata, putem afla pasii urmati de concurenții dvs. pentru a se clasa in topul rezultatelor motoarelor de cautare precum Google, Yahoo sau Bing. Pentru a genera rezultate de calitate in procesul de optimziare SEO trebuie dezvoltata o strategie pe termen mediu si lung. Un aspect foarte important din aceasta plan de optimizare SEO este strategia de marketing a concurenților dvs. Astfel, o analiza SEO detaliata este foarte importanta și numai o agenție SEO este în măsură să vă analizeze concurenții pentru prin software specializat.

Optimizare SEO ale elementelor tehnice

Nu contează cât de bun credeți că sunteți, este greu să concurați cu un adevărat profesionist atunci când vine vorba de optimizarea SEO a elementelor tehnice. Există strategii, dar este greu să găsești o regulă stabilită pentru a câștiga in promovarea SEO, in special acum cand algoritmii motoarelor de căutare sunt intr-o continuă schimbare. O agentie SEO va petrece ceva timp asigurându-se că structura site-ului dvs. este adecvată și că harta site-ului (sitemap-ul) contine o arhitectura corecta a adreselor URL. In plus este foarte important ca elemente on-page precum imaginile si celelalte elemente sa fie optimizate corect (atat pentru desktop, cat si pentru versiune responsive, pentru mobil si tablete). Un alt aspect foarte importat care este luat in consideratie este utilizarea meta tagurilor și gasirea celor mai bune texte de tip ancora pentru paginile dvs. web.

Servicii SEO pe intelesul tuturor

Este foarte important să știți cum agentia SEO va influenta pozitionarile site-ului dvs. Dacă la un moment dat va simtiti depasiti de jargonul tehnic sau dacă simțiți că firma nu este complet sinceră, este foarte important sa cereti detalii pe intelesul dumneavoastra. Dacă în orice moment veți descoperi ca pentru optimizarea SEO acestia folosesc practici de tip “Black Hat SEO”, vă recomand să intrerupeti colaborarea cu respectiva agentie SEO.

Enjoy Our Amazing Projects

View some of our work and case studies for clients. We will work to deliver that strategy by building out your existing campaigns, or establishing accounts at new networks. It’s important to us that you own the accounts, and that you have a relationship with the network owners.

Agenție SEO Bucuresti performanta

SmartSEO este o agenție SEO in Bucuresti. Suntem întotdeauna eficienti, deoarece acordam atentia cuvenita aspectelor importante alte procesului de optimizare SEO a unui site. Cand vine vorba de servicii SEO de calitate unul din primii pasi este identificarea concurenților dvs. Acest lucru pare destul de evident, dar de cele mai multe ori este omis, sau tratat cu superficialitate. Prin serviciile de promovare SEO, expertii nostri in optimizare SEO Bucuresti vor folosi instrumente de analiză pentru a alcatui un raport detaliat. Prin acest proces acestia vor afla date importante despre volumul de cautari si concurenta pentru expresiile cheie pentru care dumneavoastra doriti optimizarea SEO a website-ului dumneavoastra.

Ca agentie SEO vom verifica, de asemenea, autoritatea reală a site-urilor concurentilor. Pentru acest proces, vom folosi mai multe instrumente și vom lua în considerare factori specifici, cum ar fi vârsta unui domeniu și numărul de domenii care trimit backlink-uri unice catre siteurile acestora. În cele din urmă, vom compara site-ul dvs. web și vom determina exact unde vă aflați în comparație cu website-urile concurentilor. Acest lucru ne ajută să definim o strategie personalizata, perfectă care a obtine rezultate prin optimizare SEO pentru Google și astfel, să va ajutam sa va depasiti concurența.